Tesla vs Lovecraft PC inceleme

Hikayenin Başlangıcı;
Tesla, tüm ahaliyi bir araya toplayıp geliştirmiş olduğu yeni icadı olan "wireless power"u tanıtımını yaparken sahneye Lovecraft giriyor ve Tesla'ya hakaretler ederek "Sen ne yaptığının farkında değilsin, ne ile uğraştığını bilmiyorsun, seni aşacak ve kontrol edemeyeceğin bir gücün peşindesin, hemen durdur bunu" diye saldırıda bulunuyor.
Bunun üzerine polisler Lovecraft'ı kelepçeleyip sahneden alıp götürüyorlar parmaklıklar ardına.
Tesla, polise soruyor; bu gariban da kim?
Polis cevap veriyor; ah kusura bakmayın, sadece ZARARSIZ bir yazar.



Lovecraft parmaklıklar ardındayken kameraya bakıyor ve ardında Cthulhu beliriyor.

Oyunu tam bitirmediğim/bitiremediğim için hikayenin devamında ne oluyor bilmiyorum, çünkü en kolay seviye bile hardcore gibi geldi bana belli bir noktadan sonra. "Hyper Light Drifter" oyununda bile bu kadar zorlanmamıştım.
Oyunu Tesla olarak oynuyorsunuz, Lovecraft'ın yarattığı mitolojiden fırlayıp gelen yaratıkları vurarak ilerliyor ve bosslar ile karşılaşıyorsunuz. Bir diğer güzel yanı, oyunda sürekli Skill Point alarak her bölümde sıfırdan build yapmanız gerekmekte yeni bir strateji oluşturarak. Oyun içerisindeki yaratıklar "Call of Cthulhu: The Dark Corners" oyunundan ve birçok diğer Lovecraft romanından alıntı.
Oyunda karşılaştığınız yaratıkların iblislerin birnevi profilini de bulabiliyorsunuz ilerledikçe unlock ederek.

Grafikler zaten capslerde görüldüğü üzere baya ışıldaklı gösterişli ve renkli tok tonlardan oluşuyor.
Tesla ve Lovecraft temalarını seviyorsanız alıp denemeniz gereken bir oyun. Fikir bakımından iyi düşünmüşler ikisini VS yaptırarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder